Rebecka
  Hej!

  Jag går just nu mitt tredje år på gymnasiet, ska ta ett sabbatsår och sen börja studera nästa år. Jag har alltid velat studera utomlands eller ha en stor internationell prägel på mina studier, och jag har speciellt fastnat för en skola som heter Minerva schools at KGI. Den är baserad i USA, men har en global rotation i 6 städer och efter 4 år har man en bachelor's degree i vald major. Skolans mål, lärosätt och värderingar passar mig som student något otroligt, därför är jag just så intresserad av denna skolan. Dock finns det en del delade meningar om skolan, om den är respektabel/legitim eller inte. Jag har gjort mina egna efterforskningar och jag upplever inte att skolan skulle vara något annat än legitimt, den är även berättigad till studiemedel från CSN, men jag undrar om ni som studie- och yrkesvägledare kanske har lite mer koll. Tack på förhand!

  1 Svar

  Julia SYV på FrågaSYV

  Hej Rebecka!
  Jag känner inte till den skolan, tyvärr. Har nu också frågat några kollegor och fick samma svar - att de känner inte till den skolan.
  Jag tänker så här: om CSN beviljar studiemedel för studier på den skolan, då gör CSN den bedömningen att skolan är, som du kallad det "legitim". :)
  Mer än så kan jag tyvärr inte svara.
  vänligen
  Julia syv
   

  • : Det var lite så jag resonerade också:) Skolan är relativt ny och ganska liten, så den är inte så välkänd i det avseendet. Hoppas jag har rätt då, tack för svaret!:)
  • Julia : vi på Fråga syv är glada om våra svar blir till hjälp! Lycka till!

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga