Simon 25 år
  Vi håller på och samlar in pengar till en klassresa tillsammans med B-klassen. Vi har en idé om att sälja grejer i skolan för att få in pengar men vi är lite osäkra på om skolan tycker att det är ok.

  1 Svar

  Fråga SYV SYV på Framtidsskolan
  Hej Simon!
  Det bästa är om du talar med rektorn om vad exakt det är ni vill göra. Vad är det för "grejer" ni vill sälja osv..
  Fundera ut ett konkret förslag som rektorn har lätt att ta ställning till så kan ni säkert komma fram till en bra lösning.
  • Simon Vi hade nog tänkt att baka bullar eller nå't och sälja men vi har inte diskuterat det färdigt än.
  • Fråga När det gäller bullar och liknande så måste ni tänka på att konkurrerar med skolans Café. I det fallet så kanske det är bäst att först prata med caféet för att komma fram till en kompromiss och den presentera detta för rektorn.

  Frågor och svar taggade med 'natur och estetik i kombination på gymnasiet' (1 st.)

  • Maja 17 år

   Borde jag välja natur natur eller något mer estetiskt?

   Hej! Mitt namn är Maja och nästa år börjar jag i gymnasiet. Jag har alltid velat plugga till läkare och min plan är att plugga till psykiatriker. Så den optimala linjen att välja är natur natur. Däremot så är jag inte jätte intresserad av verken natur ämnena eller mattematik. Visserligen...

   Mikael SYV: Hej Maja, det finns några få gymnasieskolor i Sverige som erbjuder "särskilda varianter" där även kombination Naturvetenskap + ngt. estetiskt ämne kan finnas. Nedan finns... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga