Carolina 44 år
  Hej!
  Jag är 36 år gammal och jobbar just nu som affärsresekonsult, har jobbat inom resebranschen i snart 10 år nu. Jag har sen början av året känt att jag vill göra något annat, byta bransch helt, och vill nu kolla lite möjligheter. Som min situation ser ut just nu behöver jag fortfarande kunna jobba heltid med jag studerar och har förstått att det då är en bra idé att läsa på distans.
  Även om jag har lite idéer på vad jag skulle kunna tänka mig härnäst så är jag inte alls säker och är öppen för nya idéer också. Finns det möjlighet att få någon typ av lista på vad det finns för distansutbildningar inom alla kategorier som är 1-2 år långa?
  Finns ju säkert massa utbildningar/yrken som man inte tänker på eller vet att det finns så kan ju hända att man får massa nya idéer att undersöka och kolla upp om man får en översikt på vad som finns.
  Något som jag är intresserad av och redan kan en del om är friskvård, motion och hälsa så friskvårds- och dietist utbildningar hade jag gärna velat få information om.
  I övrigt är jag en person som är väldigt bra på att organisera och planera, är sådan som person så den typ av arbete skulle också passa mig.
  Famlar som sagt lite i blindo här och är tacksam för alla tips jag kan få och gärna en förteckning av vad som finns, i första hand utbildningar som är max 2 år.
  Tack på förhand!
  Carolina Sahlberg
  [email protected]

  1 Svar

  Lena SYV SYV på GymnasieGuiden
  Hejsan, ja, det finns ju himla mycket och välja på - helt klart och det finns dessvärre inga enkla vägar - det är ofta tuff reasearch som gäller. Men det finns en del söksidor som kan underlätta. Här följer några utav de som jag använder ofta. Kanske får du lite idéer. Lycka till!/Lena, Syv

  http://www.studentum.se/

  http://www.distansutbildningar.se/

  http://allastudier.se/utbildningar/

  http://www.studeravidare.se/

  https://www.yrkeshogskolan.se/ - här finns en hel del kortare yrkesutbildningar!

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga