husman 17 år

  Hej, Jag har två frågor som jag skulle vilja ha svar på och skulle vara jätte tacksam om någon kunnig svarade. Den första är om någon här har gått i gymnasiet kitas, helst i Göteborg, och hur de upplevde skolan. Jag ska nämnligen börja där om några veckor. Har ni ipads eller datorer för jag läste någonstans att man använde ipads och tyckte det lät väldigt konstigt i och med att det finns många texter man ska skriva och det verkar vara lättare att använda sig av datorer.

  • Anna Är det den här skolan du kom in på https://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/kitas-gymnasium-gbg ? Grattis till utbildningsplats!
  • husman Ja, det är den fast natur. Tack så jättemycketmycket!
  • Anna

   Kitas gymnasium erbjuder bl a båda inriktningar på Naturvetenskapsprogrammet. Varje gymnasieskola brukar erbjuda flera olika utbildningar, inom samma skola.

  • husman Nej, jag menade att jag ska gå kitas natur. Den är uppdelad i tre olika lokaler och man kallar de "skolor" om jag har fått rätt information. De andra heter Kitas ekonomi och kitas gymnasium.
  Läs alla kommentarer

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV

  Hej!
  Om hur det är att läsa på Kitas gymnasieskola - var god läs bland annat på skolans hemsida "En dag på Kitas". Du är också välkommen att besöka skolans Facebook-sida: facebook.com/KitasGymnasium

  Svar på frågan om skolan använder sig av iPads eller datorer, kan vi som är SYV-ar på FRåGA SYV tyvärr inte ge, den frågan får du ställa direkt till personal som jobbar på skolan. Jag tänker också på att det kan förändras  - det behöver inte vara nästa läsår precis som det var året innan. Utvecklingen går ju framåt och mycket kan förändras!

  • husman Ja, det är sant men tack för hjälpen åtminstone.

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga