amanda 22 år
  Jag skulle vilja jobba som flygvärdinna i USA. Jag vet vad som krävs i Sverige, men jag drömmer om att flytta till USA och bo där. Hur blir man flygvärdinna i USA? Krävs det vissa betyg, något som är meriterande, någon utbildning? Och sen en sista fråga hehe, vad brukar en normalinkomst för flygvärdinnor i USA va?

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Amanda!

  Det är tyvärr så att vi inte har detaljkunskap om olika yrken och möjlighet till utbildning i andra länder.
  Det är extremt svårt att hålla sig á jour med alla de olika tusentalsutbildningar som finns i olika länder. Förändringar sker också och undantag kan finnas - därför är det omöjligt att veta vad som gäller i alla de olika länder på arbets/utbildningsmarknaden. Om vi på Fråga SYV ger någon information, så måste vi vara säkra på att det är rätt information och i fall det gäller yrken och utbildningar utomlands, så kan vi inte med säkerhet veta att info är rätt, därför kan vi inte svara på din fråga.

  Jag vill dock hjälpa dig så gott jag kan och ge dig hänvisningar (länkarna) till de sidor på internet som vi anser vara seriösa och bra sidor, där relevant information kan finnas. Du får gärna gå in på:
  http://www.framtid.se/studera-utomlands/
  http://studera.nu/studera-utomlands/vart-kan-jag-aka/lander-a-o/usa/
  http://www.usemb.se/ - USA´s ambassad i Sverige som du kan kontakta även via Tfn: 08-783 53 00
  http://www.rotarystudent.se/utbyte-18-30-aar.aspx
  http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Jobba-utomlands/Andra-mojligheter/Praktik-och-ungdomsutbyten/Visum-for-yrkespraktik-i-USA.html
  http://www.amscan.org/

  Önskar dig stort lycka till i din studieplanering!
  Anna

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga