Louice
  Jag läste higher chemistry, higher biology, higher swedish A, standard physics, standard english A och math studies och fick 26 poäng . Jag har läst spanska 3 med betyg A. Jag har också gjort en engelska 7 prövning med betyg A. Jag har också läst matematik 4 med betyg E. Vad blir min merit då?
  • Mikael Har du diplom för IB-diplomaprogrammet? Vilket år fick du diplomet?
  • Louice ja 2019
  • Anna Då stämmer det svaret (se nedan) som Mikael gav.

  1 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV

  Hej, 
  om du fick diploms från IB-programmet år 2014 eller senare - finns info om behörighet till svenska högskoleutbildningar på antagning.se/sv/Det-har-galler-for-dig-som-gatt/International-Baccalaureate/For-dig-som-ska-ta-en-IB-examen-2014-eller-senare
  Hur meritvärde räknas ut är det Antagning.se som vet bäst; och din eller vår uträckning kommer ändå inte spela någon roll, för att det är den uträkning som Antagning.se kommer att göra som kommer att gälla. Men du får ändå gärna läsa info på antagning.se/sv/Det-har-galler-for-dig-som-gatt/International-Baccalaureate/For-dig-som-ska-ta-en-IB-examen-2014-eller-senare/Rakna-ut-ditt-meritvarde och där finns det detaljerad info och formlerna enligt vilka uträkningen av meritvärde för dig med diplom från IB kommer att ske.

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga