Fredrik
  Hej!

  Jag heter Fredrik och tänkte börja läsa en 2-årig utbildning, "Utveckling av e-tjänster", där fokus är på att lära sig om hur man designar och använder e-tjänster. Utbildningen ger inga fördjupade kunskaper i något program, men man lär dig lite om objektorienterad programmering, PHP, HTML/CSS, SQL m.m.

  Jag skulle vara tacksam om ni kunde svara på följande:
  *Tror ni att det är värt att gå utbildningen?
  *Utbildningen leder inte fram till någon särskild yrkestitel, som t.ex. Systemutvecklare, men kan det ändå finnas möjligheter att hitta jobb i t.ex. Göteborg eller Halmstad - större orter jag skulle kunna pendla till? (Jag bor i Varberg, Halland, men i min hemstad kan jag nog inte räkna med IT-jobb.)
  När jag söker efter lediga jobb på Arbetsförmedlingen hittar jag inte något som exakt matchar utveckling av e-tjänster. Skulle ni kunna dela med er av tips till mig när det gäller att hitta praktik/arbete inom mitt område? Är det spontanansökningar som jag får inrikta mig på, om jag inte hittar några utannonserade jobb? Vilka företag/arbetsplatser skulle kunna vara intresserad av min kompetens - är det webbyråer, statliga myndigheters IT-avdelningar eller annat?

  Jag förstår att det inte är helt lätt att besvara mina frågor ovan, men jag är tacksam för all hjälp jag kan få!

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga