Henrik 22 år
  Hur högt är medelvärdet på katedralskolans historieprogram? Samt hur många platser finns det och hur många söker till det?

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Henrik,
  http://www.skanegy.se/sites/all/files/uploads/slultlig_antagning_lund_2014-15.pdf kan du se Medelvärde som krävdes till gymnasieskolorna i Lund vid det senaste antagningstillfället. Till Samhällsvetenskapsprogrammet på Katedralskolan i Lund krävdes det 237,5 poäng till det här läsåret.
  Hur många platser som fanns och hur många som sökte, redovisar inte Antagningskansliet i Lund.
  Kontaktuppgifterna: Postadress:
  Box 138
  221 00 Lund
  Tel: 046-355000 Fax:046-357084
  [email protected]

  Här får du tips om andra skolor i Lund som erbjuder Samhällsvetenskapsprogrammet: http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/drottning-blankas-gymnasieskola-lund
  http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/jensen-gymnasium-lund
  http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/polhemskolan
  http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/procivitas-privata-gymnasium-lund

  Antal platser kan ändras så sent som i mitten av juni nästa år /rektorerna har rätt att fatta beslut om att öka eller minska antal platser/ och hur många som kommer att söka just samma gymnasiet och programmet som du, är det ingen som vet. Våra råd: försök få så höga betyg som möjligt & sök många olika alternativ - så att du kommer in i alla fall på något av dina alternativ. Du kommer att stå i reserv på dina högre prioriterade alternativ om du inte kommer in på din första och kan bli kallad från Reserv under hela september. I fall du inte blir kallad från Reserv, kan det finnas möjlighet att byta längre fram om någon plats blir fri på den utbildningen som du helst vill gå.

  Hör av dig om du har fler frågor.
  Bästa hälsningar
  Anna SYV

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga