Johanna 53 år
  Hej,
  Hur kan jag ta reda på intagningspoäng till de olika linjerna för föregående år för alla skolor i landet. Jag vet att jag kan få fram det för Stockholms län, men var hittar jag övriga?

  1 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Johanna,
  du kan gå in på http://www.antagningskanslier.se/
  och välja län och/eller kommun - och trycka på SÖK då kommer kontaktuppgifter fram till olika Antagningskanslierna och där bl a finns det även länkar till deras hemsidor. På hemsidorna brukar det finnas länk till Antagningsstatistiken. Om det inte finns, så kan man maila till de olika Antagningskanslierna och be dem att svara på dina frågor om antagningspoäng.

  Exempel: http://www.lapplands.se/sv/gymnasium/ jag kan inte se Antagningsstatistik & skulle därför skicka mail till dem, kontaktuppgifterna finns på http://www.lapplands.se/sv/gymnasium/Kansli/

  Och på http://www.gymnasiewebb.se/index.php?option=com_content&view=article&id=197:antagningsstatistik&catid=25:allmaen-information&Itemid=31 ser man Antagningsstatistik för Borås.

  Om du hittar en hemsida som sammanställer antagningsstatistik från gymnasieskolorna i hela landet, får du gärna tipsa oss om den.

  Bästa hälsningar & lycka till!
  Mikael SYV

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga