Jasmin 22 år
  Hej! Jag vill välja naturvetenskapsprogrammet till gymnasiet och undrar vad intagningspoängen till naturvetenskapsprogrammet är på Fuhuhedsskolan i Kalix. Jag undrar också vad intagningspoängen är i Kiruna till naturvetenskapsprogrammet. Tacksam för svar :)

  1 Svar

  Milla SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Jasmin, lägsta antagningspoäng som kommer att bli för dig och alla andra elever som idag går åk9 på grundskolan, är det ingen som vet - för att de siffrorna kommer fram i efterhand.
  Furuhedsskolan http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/furuhedsskolan bjuder på Öppet hus den 26 nov.
  Du kan ställa din fråga om du går på Öppet hus.

  I Kiruna finns Naturvetenskapsprogrammet på 2 skolor: http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/rymdgymnasiet och http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/hjalmar-lundbohmsskolan-lapplands-gymnasium. Vi har ingen uppgift om öppet hus på de här två skolorna i Kiruna.

  Jag kan inte se att Antagningsstatistik från i år och tidigare år är upplagd på någon Internetsida - vad det gäller antagning i Kiruna och i Kalix. Jag råder dig vända dig till Antagningskanslierna som borde kunna få fram de uppgifter som du efterfrågar.
  Här får du kontaktuppgifterna: Antagningskansliet Lapplands Gymnasium
  Postadress:
  Hjalmar Lundbohmsskolan
  981 85 KIRUNA
  Tel: 0980-706 43 Fax:0980-808 51
  [email protected]

  Antagningskansliet i Kalix
  Postadress:
  Barn- och grundskoleförvaltningen
  952 81 KALIX
  Tel: 0923-65 177 Fax:0923-65 687
  [email protected]

  Om jag hittar de siffrorna som du efterfrågar, hör jag av mig igen.

  De råd som jag vill ge dig är att du söker flera olika alternativ i din gymnasieansökan - samma program på olika skolor och även olika program på samma skola, minst tre olika alternativ, helst flera.
  Som sagt, det går att få fram uppgifter om vad som krävdes förut men det är ingen som vet hur höga poäng som kommer att krävas i år, kämpa därför för att få så höga betyg i nian som möjligt.

  Bästa hälsningar
  Milla SYV

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga