Manal 23 år
  Hejsan!
  Jag har fått en uppgift i Idrotten som jag behöver hjälp med... Frågan är lite krånglig som jag inte riktigt förstår.. Kan ni hjälpa mig och förklara det för mig?
  Vore tacksam!

  Uppgiften:
  Välj en av aktiviteterna badminton eller innebandy. Utifrån dessa aktiviteter ska Du välja att fokusera på en färdighet/rörelse som Du känner att Du utvecklat under lektionstiden. Du ska skriva om hur Du utvecklat din färdighet/rörelse i samband med ett särskilt moment, exempelvis en direktpassning i innebandy eller en serve i badminton.
  Med andra ord – vad ska Du göra för att rörelsen ska bli så säker och bra som möjligt?

  1 Svar

  Lena SYV SYV på GymnasieGuiden
  Hejsan, dessvärre är detta ett forum för gymnasiefrågor - uppgifter från skolan som du behöver hjälp med får du nog ta tillbaka till din lärare för närmare förklaring och förtydligande om du inte förstår. Hoppas det löser sig. /Lena, Syv

  Frågor och svar taggade med 'byta ämne' (1 st.)

  • K 24 år

   Byta Matematik 2c, 3c och fysik 1a?

   Jag har tänkt byta ut dessa ämnen mot något annat. Jag har lästa NA programmet och löser i komvux nu och tänkte om jag kunde byta dessa ämnen mot något annat. Jag för mig att det är möjligt med tanke på att dessa inte är obligatoriska från komvux och behövs dessutom inte för särskilda behörighet.

   Mikael SYV: Hej K,boka tid med syv på komvux; diskutera din studieplan med SYV på komvux. Det är det bästa rådet jag kan ge.Reglerna är många och krångliga; mycket beror på vilka... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga