Carl

  Hej. Jag tar studenten nu, och till hösten har jag sökt ett kandidatprogram som har matte 3b som krav.  Jag har läst sam-sam i tre år. Under tvåan läste jag en kurs utökat (spanska 5). Under trean ansökte jag om utökat för att kunna läsa tre elevens val istället för det vanliga två (matte 3b, international relations samt spanska 6), det framgick inte vilken av de tre kurserna som var den utökade i rektorns godkännande av min ansökan. Samtliga dessa kurser förutom matte 3b har jag presterat väldigt höga betyg i så jag vill att de alla räknas med i mitt betygsgenomsnitt, trots att det totalt rör sig om 200 poäng utöver det vanliga - visst kan jag göra så?

  1 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV

  Det är antagning.se som kommer räkna fram till meritvärde och vad du eller jag räknar fram kommer ej spela roll. Antagning.se kommer utgå ifrån ditt examensbevis och av de kurser som i examensbeviset blir U-markerade, kommer endast kurser som krävs för behörighet eller som ger meritpoäng att räknas in i jämförelsetal.

  Frågor och svar taggade med '#polis #polisfotograf #fotografi #utbildning #yrke' (1 st.)

  • Alva 20 år

   hur utbildar man sig till polisfotograf?

   Jag undrar hur man bär sig åt för att bli en utbildad polisfotograf. Har läst på flertalet hemsidor att det sker internt men inte hur man skall gå tillväga. Dvs. Var man söker, vad man behöver för att ta sig in, vad man får lära sig under utbildningen m.m.

   Julia SYV: Hej Alva,det vi vet om yrket Polisfotograf berättar vi om i presentationen av yrket: Framtid.se/yrke/polisfotograf och vad gäller bli utbildad, då gäller det först att bli anställd... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga