Shilan 21 år
  Hej jag undrar om man kan läsa både samhälle och fotografi

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Shilan!
  Man kan välja kurser Fotografisk bild och Grafisk kommunikation, när man läser på Samhällsvetenskapsprogrammet men alla skolor erbjuder inte den möjligheten. Det gäller att på förhand ta reda på vilka valbara kurser som kommer att erbjudas.

  Den här skolan http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/ava-gymnasium erbjuder Särskild variant "Foto" på Naturvetenskapsprogrammet.

  Den här skolan http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/kulturama-gymnasium erbjuder profil "Fotograf" på Estetiska programmet.

  Den här skolan http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/guc-uppsala erbjuder "Foto med multikompetens" på Estetiska programmet.

  Profil "Fotografisk bild" finns på Estetiska programmet på http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/apelrydskolan

  Fördjupning inom foto erbjuds även på http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/kungstensgymnasiet på Estetiska programmet.

  Ljud- och bildskolan i Helsingborg erbjuder Samhällsvetenskapsprogrammet http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/lbs-ljud-bildskolan-helsingborg och där kan man med allra största sannolikhet läsa tillvalskurser inom foto. Kontakta skolan för att få veta mer om det.

  Jag kan tyvärr inte hitta någon skola som erbjuder just kombination SA och foto.
  Om du själv hittar en sådan gymnasieskola, var god meddela oss.

  Vi fortsätter leta och återkommer om vi hittar en sådan skola!

  Bästa hälsningar och lycka till!
  ANNA

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga