Elli

  Hej det är så att jag fått godkänt i ett betyg som jag kompletterat och rektorn samt syven har tagit semester så jag har ingen att ställa min fråga till. Det är så att jag fått godkänt i en kurs som jag hade f i när mina betyg lades in första gången i antagning.se. Och sista kompletteringsdagen är 20 juni. Jag undrar hur man ska skicka in sina nya betyg när rektorn och syven inte är här då dem skickar in de med deras system. Kan jag skicka in dem själv eller ska jag söka någon som gör de?

  1 Svar

  Milla SYV på FrågaSYV

  Hej,
  jag vill börja svara med att rekommendera att du kontaktar de som jobbar på Antagning.se - de brukar ha telefontid på vardagar kl.9-16. Telnr är 0771-550720.
  Du kan börja med att se om du på din inloggning (i "mina sidor") ser det nya betyget; om du inte gör det och har originalbetyget "i handen" se om du kan ladda upp det betyget från originalhandlingen (betygsdokumentet) så att det blir synligt i "mina sidor" (alltså på din sida, din inloggning på www.antagning.se -- om du ser att det nya betyget syns när du loggar in på www.antagning.se då är det enligt min mening helt OK. Om du inte lyckas med det, kontakta de som jobbar på Antagning.se så hoppas jag de kan hjälpa dig.
  Lycka till!

  Studie- och yrkesvägledare

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga