Cornelia 22 år
  Hej!
  Jag undrar om det finns någon skola inom Stockholms län som har linjen Humanistiska-språk och som har entreprenörskap som fördjupning, individuellt val?
  Tacksam för svar!

  1 Svar

  Liselotte Johansson SYV på GymnasieGuiden
  Hej Cornelia,
  om det finns undervisning i Ekonomiprogrammet på skolan, då är det mycket troligt att en kurs Entreneprenörskap kommer att erbjudas - för att undervisning i det ämnet kommer att finnas. Däremot om den kursen kommer att passa in i just ditt schemat - är en helt annan sak och det är svårt även för skolan att svara på.
  http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/cybergymnasiet-odenplan finns både HU, språk och EK, ekonomi
  På de här skolorna http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/sodra-latins-gymnasium och http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/franska-skolans-gymnasium erbjuds inte Teknik eller Ekonomiprogrammet men du kan fråga om en kurs Entreprenörskap kommer att erbjudas i alla fall. Det är inte omöjligt.
  På den här skolan http://www.gymnasieguiden.se/gymnasium/franska-skolans-gymnasium finns Teknikprogrammet där kurs entreprenörskap läses ofta som programfördjupande kurs och jag tror därför att det är mycket troligt att du skulle kunna få läsa den - inom Programfördjupningen /300 poäng/ eller inom Individuellt val /200 poäng/.

  Som sagt, en kurs Entreprenörskap, 100 poäng, får läsas som Programfördjupande på Humanistiska programmet men om den kommer att erbjudas på skolan för elever som går HU; språk - är svårt att veta. Även skolorna kanske inte kan svara på det med 100 % säkerhet. Min bedömning är att chansen är större i fall Ekonomiprogrammet och/eller Teknikprogrammet erbjuds på samma skola.

  Mvh
  Liselotte SYV

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga