Habib

  Jag skulle fråga vad krävs för att jobba i THE INTELLIGENCE AND SECURITY SERVICE. vad måste jag läsa, och hur långt tid kommer det att ta?

  • Mikael :

   I vilket land vill du arbeta? Jag har svarar, se mitt svar- nedan, om vad som gäller i Sverige.

  1 Svar

  Mikael SYV på FrågaSYV

  Hej Habib,
  kika gärna på följande yrkesbeskrivningar: yrke/livvakt och yrke/säkerhetspolis men kanske andra yrken, som t.ex privatdetektiv också kan bli av intresse för dig.
  För att i Sverige kunna komma i fråga för att anställas som säkerhetspolisens livvakt måste man först bli polis och jobba som polis i minst 1,5 år och det kan krävas ännu längre tid (flera år) innan man kan få chansen att ansöka till internutbidning till säkerhetspolis. Så, i Sverige (alltså om man vill utbilda sig i Sverige och börja med att jobba i Sverige) då läser man först till polis. Hur det är i andra länder - kan vara olika. Råder i så fall kontakta myndigheter i det aktuella landet och fråga om hur deras reglerna ser ut.
  Hälsningar
  Mikael

  Frågor och svar taggade med 'jobba i sydkorea' (1 st.)

  • Lowa

   Jobba som advokat i Sydkorea?

   Hej! Jag har under en längre tid varit intresserad av Sydkorea och skulle gärna vilja jobba där, helst som advokat. Så min fråga är om det är möjligt och isåfall hur man gör och så. Jag antar att man måste plugga juridik i Sydkorea för att kunna jobba som advokat där, men hur gör man isåfall?...

   Milla : : Hej,jag antar att du kan koreanska språket mycket bra, eftersom du vill jobba som advokat i Sydkorea. Jag kan inte koreanska och vet väldigt lite om Sydkorea, men du som kan språket med dig och intresse av landet... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga