Johanna 30 år
  Hej! Jag har läst 3 årig kandidatexamen i företagsekonomi m.m. samt 2 årig master utbildning i management. Nu är jag intresserad av att bli gymnasielärare inom företagsekonomi, hade varit så roligt!
  Jag har dock svårt att få grepp om följande:
  - Var kan jag läsa KPU med just denna inriktning, FEK?
  - Vad räknas som företagsekonomi bland de kurser som jag läst? Eftersom urvalet görs baserat på antal hp inom ämnet så vill jag gärna förstå vad jag innehar.

  Tack på förhand bästa SYV!
  //Johanna

  2 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV

  Utbildningsutbud till ht19 fastställs till 15 mars 2019; ännu är det alltså för tidigt att leta var man ska kunna läsa högskoleutb från ht19.

  Peter SYV SYV på GymnasieGuiden

  Hej Johanna; hör gärna med studievägledare och utbildningsansvariga på de lärosäten som "brukar" erbjuda KPU mot bland annat företagsekonomi:
  mah.se/LALKP-GY

  su.se/hsd/utbildning/v%C3%A5ra-utbildningar/program/kompletterande-pedagogisk-utbildning

  gu.se/program/programinriktning/?programid=L1KPU

  hig.se/Ext/Sv/Utbildning/Program/Programsidor/Grundniva/Kompletterande-pedagogisk-utbildning

  Studievägledare och/eller utbildningsansvariga på de aktuella KPU (se länkarna ovan) - borde kunna svara angående när nästa start på KPU mot just företagsekonomi planeras + borde kunna ge svar ang. om du med din bakgrund är behörig att söka till KPU eller inte; och om inte - vad i så fall fattas.

  Tips: du kan också kontakta Antagningsgrupper/antagningsenheter på varje av de aktuella lärosätena. Kontaktuppgifter till antagningsgrupperna borde man kunna få via lärosäternas växel; ibland kan Antagning.se ge kontaktuppgifter till antagningsgrupperna på lärosätena /dock, inte alltid/. Antagning.se når du på tel.nr 0771-550720 på vardagar kl.9-16.

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga