Lexie 21 år
  Hej,

  Jag tog studenten förra veckan och undrar vart man kan se hur många poäng man har? Har för mig att det ska gå att se på antagning.se men det står inget där, så undrar även hur lång tid det kan ta för dem att laddas upp där?

  Tack på förhand

  1 Svar

  Milla SYV SYV på FrågaSYV

  Har du sökt någon högskoleutbildning? Om Ja och du även i tid, senast idag, den 21 juni 2018, bekräftar att du är Behörig - kommer antagning.se räkna ut ditt meritvärde - separat till varje sökt högskolealternativet. 

  Du kan ringa till antagning.se tel.0771-550720 och tel.tid kl9-16 på vardagar.

  • Lexie Har inte sökt till en utbildning i år, men har tänkt det nästa år. Vill dock gärna veta hur många poäng jag har därför
  • Milla Till svenska högskoleutbildningar konkurrerar man med MERITVÄRDE som kan vara olika, om högskoleutbildningar (olika alternativ) har olika behörighetskrav (särskild behörighet). Antagning.se räknar fram ditt meritvärde till Varje alternativ du söker - separat. Antagning.se räknar inte fram meritvärde om man är obehörig eller om man inte sökt någon utbildning. Det finns räknehjälp på https://antagning.se/sv/Det-har-galler-for-dig-som-gatt/Gymnasial-vuxenutbildning/Gymnasieexamen-fran-komvux/Rakna-ut-ditt-meritvarde/Raknehjalp/ som du kan använda dig av - om du vill räkna själv.

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga