Johanna 28 år
  Hej, jag undrar om kursen certifierad redovisningsekonom som går att läsa på företaget Xpectum. Är det en vettig kurs som väger nån tyngd på arbetsmarknaden, alltså kan man få ett jobb efter man ha gått den kursen eller är det bara något flum?

  1 Svar

  Mikael SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Johanna,
  vi har inga tidigare erfarenheter av just den utbildningsanordnare, som du nämner.

  Vi råder dig att titta på Yrkeshögskoleutbildningar:
  Redovisningsekonom, se presentationer på länkarna: http://www.yhguiden.se/utbildning/hermods-yrkeshogskola/redovisningsekonom17
  http://www.yhguiden.se/utbildning/malarakademin-vasteras/redovisningsekonom15
  http://www.yhguiden.se/utbildning/xenter-botkyrka/redovisningsekonom5
  och http://www.yhguiden.se/utbildning/folkuniversitetet-trelleborg/redovisningsekonom4
  Operativ redovisningsekonom DISTANS http://www.yhguiden.se/utbildning/iterum/operativ-redovisningsekonom
  Kvalificerad redovisningsekonom http://www.yhguiden.se/utbildning/norrlands-yrkeshogskola/kvalificerad-redovisningsekonom2
  Affärsinriktad redovisningsekonom http://www.yhguiden.se/utbildning/affarshogskolan/affarsinriktad-redovisningsekonom3

  I slutet av januari kommer eventuella flera starter beviljas på ännu fler YH utbildningar. Vi rekommenderar därför att du tittar in på sajten då och då men definitivt i slutet av januari- början på februari 2015 då vi förväntar oss ett antal nya utbildningar att dyka upp /eller de som idag är pågående, som får nya starter beviljade/.

  Jag vet inte var i landet du bor, och föreslår att du tittar lite närmare på en Distans utbildning, den här, alltså: http://www.yhguiden.se/utbildning/iterum/operativ-redovisningsekonom för att den kan du läsa, oavsett var du bor.

  Yrkeshögskoleutbildningar står under YH Myndighetens tillsyn. De beviljas enbart om behov på arbetsmarknaden kan påvisas samt om utbildningsanordnaren bedöms kunna hålla hög kvalité på utbildningen.

  Om du satsar på en Yrkeshögskoleutbildning - så vet du på förhand att behov på arbetsmarknaden finns vad det gäller just de kunskaperna, som utbildningen avser att ge.

  Jag hoppas att mitt svar blir till hjälp för dig!
  Återkom gärna om du har andra frågor.
  Mvh
  Mikael SYV


  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga