Simon 25 år
  Vi håller på och samlar in pengar till en klassresa tillsammans med B-klassen. Vi har en idé om att sälja grejer i skolan för att få in pengar men vi är lite osäkra på om skolan tycker att det är ok.

  1 Svar

  Fråga SYV SYV på Framtidsskolan
  Hej Simon!
  Det bästa är om du talar med rektorn om vad exakt det är ni vill göra. Vad är det för "grejer" ni vill sälja osv..
  Fundera ut ett konkret förslag som rektorn har lätt att ta ställning till så kan ni säkert komma fram till en bra lösning.
  • Simon Vi hade nog tänkt att baka bullar eller nå't och sälja men vi har inte diskuterat det färdigt än.
  • Fråga När det gäller bullar och liknande så måste ni tänka på att konkurrerar med skolans Café. I det fallet så kanske det är bäst att först prata med caféet för att komma fram till en kompromiss och den presentera detta för rektorn.

  Frågor och svar taggade med 'preliminärt betyg' (1 st.)

  • Moa 22 år

   Jag hinner inte få mina betyg i tid! Vad gör jag?

   Jag går på en Folkhögskola, sista terminen för att få behörighet till Sjuksköterskeprogrammet. Jag kommer inte hinna få ut mina "betyg" innan sista kompletteringsdagen. Jag har pratat både med lärare, rektor och universitetet men ingen har kunnat hjälpa mig. Jag har hört viskningar om...

   Anna SYV: Hej Moa,"Preliminära betyg" är det varje lärosäte (högskola-universitet) som beslutar om, i fall de accepterar eller inte. Du kan/bör kontakta antagningsgrupper/antagningsenheter... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga