Nu kommer ni se mig som korkad men trots det här så har jag alltid vetat att jag vill bli konditor o den möjligheten finns på min skola. Men jag vill lära mig allt o brett inom livsmedel så har valt restaurang för nu. Jag vill plugga upp konditori efter gymnasiet. Men på majoriteten av skolorna behöver du konditori 2 och 3 för att ens komma in. (Kurserna du läser om du går konditori och bageri i årskurs 2,3)
Så min och min SYV's (på skolan) idé är att jag skulle försöka övertala rektorn att jag skulle få gå ett 4e år för att plugga dem kurserna
Är det någon som fått möjligheten till ett extra år trots att dem har helt okej/bra betyg i alla ämnen (och har väldigt enkelt för skolan)??
Har ni någon annan idé om hur det här ska gå till?
Jag är bara ute efter grunderna i konditori för att sedan gå fördjupningskurser utomlands
/en envis, målinriktad o planerad 17 åring