1 Svar

    Julia SYV på FrågaSYV

    Hej Aya!
    Det finns ett antal yrken där man kan få jobb inom med " vilken som helst" 3-årig högskoleutbildning och kandidatprogrammen är på 3 år. Det är t.ex sådana yrken som: Utbildningsadministratör, Arbetsförmedlare, Studiestödsutredare, Civilutredare, Utredare på FK.

    Om du väljer läsa kandidatprogrammet i Mänskliga rättigheter, tar du i slutet av programmet en filosofie kandidatexamen i mänskliga rättigheter.
    "Du har förvärvat goda ämneskunskaper och har färdigheter i att söka information, analysera, skriva och argumentera. Du har erfarenheter av att tänka kritiskt, samarbeta och ta individuellt ansvar. Om du nu vill ut på arbetsmarknaden eller fortsätta på den akademiska linjen är helt upp till dig själv. Du är nu en Människorättsvetare!" - står det på Lunds Universitets webbplats.
    Tips! kontakta de som jobbar på det programmet som du vill söka till och fråga om de kan dela med sig av kunskap om var deras f d studerande arbetar idag.

    Frågor och svar taggade med '#ib #antagningsprov #övningar #gymnasieval #nian' (2 st.)

    • Fw

      Övningar inför antagningsproven?

      Hej, jag går i nian och ska snart göra ett antagningsprov för ib-programmet. Jag undrar om det finns övningar inför både matten samt engelskan? Har ni några länkar/sajter som är en bra övning inför proven? Tacksam för...

      Anna: : Hej Fatima,enligt de svar vi tidigare fått från de som gör antagning till IB-diplomaprogrammet, så behöver du inte förbereda dig på något särskilt sätt, och det finns... Läs hela svaret
    • Anonym

      Djurvårdare med epilepsi?

      Är det möjligt att jobba som djurvårdare om jag har epilepsi? Det har hänt enstaka gånger, inget som kommer hela tiden. Har haft 3 ”godkända” fall och 2 oklara under de senaste två åren.

      Anna: : Hej Anonym, är du redan utbildad Djurvårdare/Djurskötare eller fundera du på att utbilda dig? Inom Djurvård (eller snarare DjurHälso-vård) finns ett mindre antal reglerade yrken där strikta... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga