Athaar 24 år
  Hej Anna! :) Om jag blir utbildad polis här vad krävs för tilägg för polis i Turkiet?

  1 Svar

  Anna SYV SYV på FrågaSYV
  Hej Athaar!

  Tyvärr så kan jag inte svara på din fråga. Det är klart man bör kunna få reda på vad som krävs för att kunna bli polis i Turkiet, men jag vet inte var info om det finns. Det kan hända att info om det finns bara på turkiska (vet ej om det är så men det kan mycket väl vara så).

  Om jag kunde turkiska, skulle jag "goggla" på "polis utbildning krav Turkiet", skrivet på Turkiska i sökfältet. Sedan gäller det att värdera info som man får fram, om man kan lita på att det är rätt info.

  Som sagt, utan att kunna turkiska är det väldigt svårt att forska i den frågan.

  Tips: försök hitta en turkisk motsvarighet till Arbetsförmedlingen och skicka epost till dem med frågan om vad som krävs för att kunna jobba som polis i Turkiet.

  Skickar också de länkar som jag vet är pålitliga, leder till seriösa sidor som kan ha relevant information: Turkiska Ambassaden http://www.stokholm.be.mfa.gov.tr/
  Kontaktuppgifter Tfn: 08-23 08 40
  E-mail: [email protected]

  Erkända universitet http://www.studyinturkey.gov.tr/universities
  Information om studier i Turkiet http://www.studyinturkey.gov.tr/
  Council of Higher Education http://www.yok.gov.tr/en/web/uluslararasi-iliskiler/anasayfa

  Det kan också vara bra att be en lärare i turkiska språket om hjälp - om du har kontakt med någon. Läraren kanske kan lättare hitta info på turkiska på internet eller så kanske hen kan svar på din fråga (om du har tur) alt kan via sina kontakter få fram relevant information.

  Beklagar att vi på Fråga SYV inte kan svara på din fråga. Om du själv hittar svar, får du hemskt gärna berätta för oss. Vi vill veta så mycket som möjligt om yrken och studier i olika länder.

  Bästa hälsningar
  ANNA

  Frågor och svar

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga