sabrina 21 år

  Hej. Jag funderar på att plugga något yrkesutbildning efter gymnasiet istället för universitet och då undrar jag om yrkesutbildningar är internationella och går att använda utanför sverige eller behöver jag komplettera något ifall jag vill till exempel jobba i spanien?.

  • Julia

   Med "yrkesutbildning" menar du utbildning på en yrkeshögskola? eller menar du någon annan utbildning?

  1 Svar

  Julia SYV SYV på FrågaSYV

  Hej, om du i din fråga menar yrkeshögskoleutbildning, då vill jag be dig läsa informationen om Europass. Om hur yrkeshögskoleutbildningar bedöms och/eller erkänns (eller inte) utanför EU, kan vi inte ge någon information om - det är upp till varje land och till varje arbetsgivare inom det landet.

  Frågor och svar taggade med '#polis #polisfotograf #fotografi #utbildning #yrke' (1 st.)

  • Alva 20 år

   hur utbildar man sig till polisfotograf?

   Jag undrar hur man bär sig åt för att bli en utbildad polisfotograf. Har läst på flertalet hemsidor att det sker internt men inte hur man skall gå tillväga. Dvs. Var man söker, vad man behöver för att ta sig in, vad man får lära sig under utbildningen m.m.

   Julia SYV: Hej Alva,det vi vet om yrket Polisfotograf berättar vi om i presentationen av yrket: Framtid.se/yrke/polisfotograf och vad gäller bli utbildad, då gäller det först att bli anställd... Läs hela svaret

  Hittar du inte din fråga?

  Skapa en ny fråga