Hej, Jag har funderat på att gå utbildning till processoperatör inom livsmedel men får ingen bra information om vad man egentligen kan jobba med specifikt? Om det bara är skift som gäller, vad man gör på jobbet osv. Vet ni?
Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32071 frågor besvarade.
Processoperatör livsmedel arbetsuppgifter?
1 Svar
Hej Camilla,
en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.
En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."
Frågor och svar taggade med 'historia 2b-kultur' (1 st.)
-
Fråga angående historia 1a1 och 1a2?
Hej Jag har läst historia 1a1 och håller på med historia 1a2 just nu. Egentligen ska jag ha historia 1b. Min första fråga kan historia 1a1 och historia 1a2 räknas som historia 1b och kan jag ansöka till historia 2b istället för historia 2a...
Hej Susanne!Ja, historia 1a1 och 1a2 räknas tillsammans som historia 1b. Och kursen historia 1b (eller 1a2) är underliggande kurs för både his 2a och his 2b-kultur. Man är alltså... Läs hela svaret
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga