1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'förhandlingsfråga' (1 st.)

    • Eduard

      Jobbtider kuratorer?

      Hej! Jag undrar om ni kan svara på min fråga angående vilka tider kuratorer jobbar? Skolkuratorer och kuratorer i vården, om det är någon skillnad mellan dom? Jag vill nämligen ha ett jobb där man börjar tidigast 9 på morgonen, har...

      Milla : : Hej Eduard!Kurator inom hälso- och sjukvården kan behöva jobba bland annat på de så kallade "obekväma arbetstider" som kväll, helger och till och med på nätterna.Skolkurator... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga