1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'personprofil' (1 st.)

    • Anetteogbuka

      Vilket yrke funkar?

      Hej. Jag är idag förskollärare men känner att jag inte kan fortsätta i det yrket pga stressnivån bland annat. Gjorde ett test där jag fick resultat: Den redlige systematikern Du uppskattar arbetsuppgifter med krav på struktur och ordning i samklang...

      Milla : : Hejsan!Det låter, utifrån information som finns i din fråga, som att du har ett starkt "dragning" till struktur och ordning, samtidigt som du värdesätter kreativitet och variation. Att vara en redlig... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga