1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'fobi' (1 st.)

    • Zz

      Salstenta vad ska Jag göra?

      Hej Jag är en ung tjej på 20 års åldern. Läser på Göteborgs univeristet med inrikting offentligt förvaltning. Min dröm har varit ATG komma in på detta linjen. Nu när jag har gjort har jag ett hinder framför mig, salstentor. Jag har en enorm fobi för salstentor/prover sedan jag gick på 6an. Jag...

      Milla : : Hej Öz! Det är en jättetråkig och jobbig situation som du befinner dig i! Jag råder dig söka hjälp hos kurator och/eller psykolog. Bra om du har eller kan få intyg på att du har de svårigheter som du beskriver. Hur mycket... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga