1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'vad ska jag ta?' (1 st.)

    • Erik

      Kan jag byta om jag känner för det?

      Hej! mitt namn är Erik och jag har tre frågor att ställa. Första frågan är att jag är intresserad av två olika linjer, ekonomi och teknik. Om jag t.ex skulle gå teknik ett år och känna att det inte är rätt för mig, skulle jag då kunna byta till ekonomi istället? och vad skulle hända då?....

      Julia: : Hej Erik, du är intresserad i första hand om Ekonomiprogrammet<< och Teknikprogrammet<<. Du är intresserad av datorer och undrar viIken inriktning på Teknikpr. är i så faII... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga