1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'rymdteknik' (1 st.)

    • Martin

      Min son vill bli rymdingenjör, vad ska han läsa?

      Min son är intresserad av datorer och teknik och drömmer om att jobba för NASA eller Esrange. Rymdteknik men även programmering samt tekniska lösningar och ideer är saker som han brinner för till vardags.

      Anna: : Hej Martin, din son kan kika på information om  Rymdyrken>> För den som vill bli just rymdingengör>> finns flera olika utbildningsvägar. På Luleå Tekniska... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga