1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'hållbarhetsstrateg' (1 st.)

    • Jessica

      Jobba med CSR-frågor?

      Hej! Jag är intresserad av att jobba med csr-frågor, alltså hur företag jobbar med olika hållbarhetsfrågor. Antingen på ett företag, som konsult eller liknande. Jag har svårt att hitta info om detta och hittar bara enstaka kurser som täcker ämnet eller utlandsstudier. Vilket program skulle ni...

      Anna: : Hej Jessica, kraven på utbildning för att arbeta med CSR-frågor varierar kraftigt från fall till fall. Det kan vara så att relativt stor hänsyn (vid anställning) tas till de sökandes... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga