1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'miljörätt' (1 st.)

    • Frida

      Miljövetenskap?

      Hej, jag ska nu börja en utbildning för att få kandidat i miljövetenskap. Handlar mycket om entreprenörskap och samhälle. Hur ser egentligen arbetsmarknaden ut när jag går den mer samhällsinriktade miljlvetenskapen? Om jag vill läsa en master/magister sen, som kräver en kandidat i...

      Julia: : Hej Frida, vilka masterprogram kommer att finnas att söka om 3 år, kan man inte med säkerhet säga idag; och därför inte heller exakt hur behörighetskraven till dem kommer att se ut. Detsamma... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga