1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'italien' (2 st.)

    • Saga

      Ta en kurs utomlands?

      Hej! Jag funderar på att plugga utomlands (Portugal/Italien) i vår men är lite osäker på exakt hur jag ska gå tillväga. Jag vill egentligen bara gå en kurs men vet inte var jag hittar såna och om det ens är möjligt. Sedan är den också en fråga om pengar, kostar alla utbilningar utomlands? Tack...

      Anna: : Hej Saga,börja med att kika på studera.nu/studera-utomlands/pa-egen-hand/lander-a-o/portugal och studera.nu/studera-utomlands/pa-egen-hand/lander-a-o/italien.Din fråga är väldigt "bred", ex. skriver du inte... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga