Sök efter frågor
Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.
Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare.
Just nu är 32204 frågor besvarade.
Vad blir man efter restaurang- och livsmedelsprogrammet?
1 Svar
hejsan,
På Restaurang och livsmedelsprogrammet>>
inrikt. Kök och servering>>
finns följande yrkesutgångar:
- Kock, läs om yrket här>>
och
- Servitör/servitris, läs om yrket här>>
Med tanke på den nuvarande och framtida (arbetsmarknadsprognos) arbetsmarknaden är det fördelaktigare att välja bli Kock (och inte servitris) då kockar har mycket bra arbetsmarknad nu och inom fem-tio år (längre än 10 år gör inte Arbetsförmedlingen sina prognoser) men upp till på 10 års sikt är prognosen att det blir lätt att få jobb (kock är och förblir ett av de bristyrken i Sverige).
Mer om yrken: läs om yrken inom Hotell, restaurang & turism>>
Vänliga hälsningar
L. :)
Frågor och svar taggade med '#bastermin' (1 st.)
-
bastermin (ett universitet) och ett program på universitet samtidigt?
Hej, Jag undrar om man får läsa en bastermin (på universitetet och inte på komvux) och läsa ett program på universitet samtidigt. Eller måste man bara läsa en av de även om basterminen inte ger högskolepoäng?
Hej Wassem,oavsett hur poängen räknas, så förstår jag inte hur man ska läsa 2 st.heltidsutbildningar samtidigt, det skulle innebära... Läs hela svaret
Tack på...
Hittar du inte din fråga?
Skapa en ny fråga