1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Nillan,
    om man konkurrenshöjer sina betyg - prövas man med det lägre meritvärde (utan kompletteringar) i BI, direktgruppen; och samtidigt i BII - men kompletteringar /med det högre meritvärdet/.
    Även om man kompletterar med ett betyg - så prövas man med kompletteringen i BII-urvalsgruppen, för man har ju då Kompletterat. Men om man även utan kompletteringar var behörig, prövas man - helt bortsett från alla kompletteringar - i BI-urvalsgruppen med det meritvärde man hade innan började komplettera.

    Bästa hälsningar

    ANNA

    Frågor och svar taggade med 'chokladtillverkning' (1 st.)

    • Emma

      Chokladtillverkning ?

      Hej, om man har läst en utbildning via Lernia på gymnasienivå "Bagare och konditor" och vill bygga med en utbildning eller kortare kurs inom chokladtillverkning, vart vänder man sig vid en ansökan? Har ni tips på idéer på vilka kurser eller utbildning det finns i Skåne?

      Anna: : Hej Emma,inom yrkeshögskola finns det några få utbildningar inom Bageri-konditori; vet inte om de tar upp just choklad-tillverkning, men kika du på dem och ställ frågor till de utbildningsansvariga... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga