1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'distributionsadmin' (2 st.)

    • Maria

      Logistikadministratör?

      Jag har kollat en yrkesutbildning via Komvux till Logistikadministratör. Har försökt söka lite kring yrket men hittar i stort sett ingenting alls... Det jag är intresserad av att få veta är ffa hur framtidsprognosen ser ut för yrket och vad som skiljer...

      Peter: : Hej Maria, det är inte någon exakt vetenskap. yrken inom administration och logistik är i Sverige icke-reglerade... alltså, är det upp till arbetsgivare att anställa vem de vill; finns inga generella... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga