1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'mycket beror på arbetsplatsen' (1 st.)

    • erika

      Finns det yrken utan kundmöten?

      Jag är 20år och vet inte riktigt vad jag vill jobba med, men jag har haft jobb inom service och även en gymnasieutbildning inom service och guidning. Jag har med dessa erfarenheter kommit på att jag inte gillar att jobba med människor, jag har inget emot kollegor...

      Anna: : Hej Erika,det finns cirka 8.ooo yrken och det går bland så många att hitta yrken där man inte träffar kunderna. T.ex som lokförare som kör godståg, eller lastbilsförare som... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga