1 Svar

    Anna SYV på FrågaSYV

    Hej Camilla,
    en del info finns på framtid.se/yrke/processoperator-livsmedelsindustrin och på utbildning/teknikhogskolan/processoperator-livsmedel-teknikhogskolan-orebro
    ang. "endast skift" så skulle jag tro att det är vanligare med skift än att som Processoperatör inom livsmedelsindustri endast jobba på kontorstider.

    En bra källa till info är också annonser om lediga jobb där arbetsuppgifter och villkor för anställningen brukar beskrivas. En ganska vanlig beskrivning av arbetsuppgifter som arbetsgivare ger för yrket Processoperatör/livsmedel, lyder: "I arbetsuppgifterna ingår bland annat råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll, samt lastning och lossning". Även en sådan beskrivning av arbetsuppgifterna finns (given av en annan arbetsgivare): "Arbete innehåller spray och valstorkning med alla kring uppgifter: förberedelse, satsning, städning, kvalitetskontroll, övervakning mm."

    Frågor och svar taggade med 'ordning och reda' (1 st.)

    • Martina

      Tips på utbildning?

      Vad finns det för jobb om man är en väldigt organiserad och ordningssam person, gillar att vara noggrann och logik, men inte riktigt tycker om att möta kunder/patienter? Jag vill studera på universitet. Har funderat på jurist, då jag är bra på...

      Milla : : Hej,du har i din fråga några bra förslag på yrken som du själv har tagit fram. Jag vill också tipsa dig om yrken som Matematiker, Aktuarie, Statistiker, Demograf samt Programmerare. Men jag... Läs hela svaret

    Hittar du inte din fråga?

    Skapa en ny fråga